Kamer nodig?

Omdat je in Groningen gaat studeren, is het vaak vanzelfsprekend dat je hier ook op kamers gaat. Een uitstekende keus, dat kunnen we je verzekeren!

In Groningen zijn de kamers relatief goedkoop. Er zijn een aantal mogelijkheden om aan een kamer te komen. Als je lid wilt worden van onze vereniging, is er de mogelijkheid om je op de kamerlijst van onze vereniging te laten plaatsen. Dit kan door een mailtje te sturen naar ejc(at)yir(dot)nl. Als Introductie houden wij namelijk bij welke kamers vrijkomen en wie op zoek is naar een kamer.

Omdat er meer personen op deze lijst staan, kunnen we je helaas niets garanderen. Het is dus zeker van belang om ook zelf te blijven zoeken naar een kamer. Je kan daarvoor gebruiken maken van verschillende websites. Zo is er de site www.kamernet.nl, een algemene site voor het zoeken van een kamer. Een andere mogelijkheid is www.christelijkwonen.nl, een landelijke site waar kamers worden aangeboden voor christelijke studenten. Ook kun je inschrijven bij de christelijke woningstichting Patrimonium: www.patrimonium-groningen.nl

Veel leden van Yir’ wonen in Vinkhuizen. Wanneer je zelf op zoek gaat naar een kamer is het dan ook zeker aan te raden om eerst in Vinkhuizen te kijken of er een kamer vrij is waar jij in kunt.

Ten slotte kan het een idee zijn om op fora van (christelijke) studentenverenigingen een kijkje te nemen; ook hier worden vaak kamers aangeboden. Of hang een briefje op bij een van de studentenflats.

Aan het eind van het schooljaar worden er hospiteermiddagen georganiseerd, waarbij de mensen op de kamerlijst de beschikbare kamers kunnen bezichtigen en kennis kunnen maken met de inwoners van het huis. Op zoek naar een kamer of tips voor de zoektocht? Schroom niet te mailen naar ejc(at)yir(dot)nl

 

©  WebCie Yir 2016

Agenda

Twitter

FacebookContact

Patrimonium Groningen Engelse boeken (728x90)
Dagpas afbeelding
Coolblue 468x60
Gebruikersnaam of email
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten
Vul hieronder uw emailadres in
en druk op 'verstuur'.